Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baj lehet a lencsével?

Mi baj lehet a lencsével?

Figyelt kérdés

Egy ideje már biofinity kontaktlencsét használok.

Mielőtt elkezdtem volna használni megvizsgaltattam a szemem és már új dioptriával remdeltem meg a lencsét, hogy tuti jól lássák majd benne

Sajnos már az első használatnál sem láttam benne élesen. Messzire homályosabban mint kellett volna. Úgy voltam vele hkgy lehet csak hibás az amit éppen használok. De nem az újabb rendelesemmel is szintén ez volt a baj. Pedig annyira szeretem ezt a lencsét. Nem irritálja a szemem, még ha egész nap a szemembe is van, észre sem lehet venni. Szeretnék váltani, mert azóta ugy érzem romlott a szemem sokat,mivel erőltettem. De nem tudom melyikre lenne érdemes átváltani. Van még kontaktlencse ami hasonlóan jó mint a biofinity?

2020. dec. 7. 15:51
 1/2 Angel3000 ***** válasza:
Dzia! A lànyom is igy volt min Te evvel a lencsével! Most lencsét hasznàl, nagyon meg van elégedve vele!
2020. dec. 7. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
És most milyen kontaktlencset használ?
2020. dec. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!