Akinek visual snow szindrómája van, hozzátok lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődött nektek?
Voltatok orvosnál?
Bármi tapasztalatot szívesen olvasok.
Nekem most olyan mintha felerősödött volna..vagy talán teljesen más betegséghez kapcsolódik..fogalmam sincs..
De az utóbbi hetekben sokszor gyötör migrén szerű panasz.
Uszkáló-villódzó foltokat látok az eleve meglévő visual snow mellé, aztán kegyetlenül fáj a fejem, és hanyinger is társul hozzá..meg tapasztalataim alapján a vérnyomasom ilyenkor vagy igen alacsony, vagy magas..
2020. dec. 6. 12:07
11/21 anonim válasza:
#10 Igen, szerintem is, de azért ilyet szitut nem olvastam még sehol, gondoltam leírom nektek érdekességként :) Én nem bánom, a visual snow nem zavar, a látásom éles lett, és csakis ez számít :)
12/21 anonim válasza:
Sziasztok azóta hogy vagytok nekem egyre erősebb a tünet már nappal is szemcsésen latok mindent és nem tudnak segíteni mert minden eredményem jó 😕😕😕
13/21 anonim válasza:
Sziasztok hogy vagytok van már valami megoldás nekem Sajnos egyre roszabb és már nappal is szemcsesen latok mindent 😔😔😔
14/21 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan. Nem a legdurvabb, van akinek durvabb. En is latom napkozben is. Sajnos nincs egyelore ra gyogymod… mert nem tudjak pontosan mi okozza.
15/21 anonim válasza:
Sziasztok! Azóta javult valakinek ? Ti is láttok utóképeket? Lehet így normálisan élni?
16/21 anonim válasza:
En latok igen utokepet. De nem veszes. Nem tudom neked milyen mértékű/intenzitasu , de probalj ne rakoncentralni. Nekem ez segit.
17/21 anonim válasza:
Köszönöm , hogy válaszoltál . Este szoktam látni , ha konturosabb dologra nézek a falon , utána látom többször is az árnyékát . Nagyon furcsa
18/21 Kiss Tamás9510 válasza:
Sziasztok! Nekem 2020-ban kezdodott kb. Eloszor jott az uvegtesti homaly majd szepen lassan bekuszott a snow is. 3 szor voltam covidos 2 oltast kaptam. Gyakorlatilag ezek utan kezdodott. Szerintetek van osszefugges? Sokat "bulikaztam" is abban az idoben. Latasommal semmi baj nincsen. Feher hatternel durva vibralas, kek egre nem is nezek mert csak vibralast latok. Megprobalom kizarni de neha nehez. Olvastam par cikket hogy van gyogyszer ami enyhiti a tuneteket. Errol tudtok valamit ? Eddig csak szemeszeten voltam par eve aki megallapitotta a kis kukacokat hogy jelen vannak de semmi egyeb.
19/21 anonim válasza:
Saját esetemből kiindulva nem hiszem hogy van összefüggés a coviddal, oltással kapcsolatban…
Gyógyszerről még nem hallottam
Szerintem azon kívül hogy megszokja, és elfogadja az ember, nincs más megoldás :/
20/21 Kiss Tamás9510 válasza:
Volt bárkinek, hogy észrevett bármi változást valamitől? Legyen az jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!