Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kancsalsági mütétem lenne...

Kancsalsági mütétem lenne jövöre és?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és ha nem engedem attol még megcsinálhatják?
2010. aug. 11. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem engeded miért csinálnák meg?? Nem is értem a problémádat... Erőszakkal nem fognak kikötözni,hogy márpedig most műtét lesz!!:D
2010. aug. 11. 19:35
 2/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd magad! Ez csak a javadra válhat..nem hiszem, hogy olyan boldog vagy, mikor egyszerre két ember is visszaköszön az utcán, mert nem tudták épp melyiknek köszönsz..csak azért vagyok bunkó, mert énis bandzsi vagyok és én iszonyatboldog lennék, ha lehetőségem volna egy ilyen műtétre..Ez manapság rutinműtét..elég kicsi az esélye, hogy elsz*rják! Bátorság!
2010. aug. 15. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

erőszakkal tényleg nem lehet... ez a te döntésed. én is bandzsi vagyokés majdnem megműtettem, de aztán meggondoltam magam. nem tom... nekem a legtöbb ember azt mondta h valahogy nekem jól áll és szexi és h ettől olyan keletiesen különleges az arom..végülis a látásom jobb nem lenne a műtéttől, magamat meg el tom fogadni és szeretem, szal... ;)

23/l

2010. aug. 17. 17:18
 4/4 anonim válasza:

hagyd

nem fog fájni csak szebb lesz a szemed :)

és nem érzel semmit ...

altatnak és kész...

én most estem tul rajta egy pár napja... ( mind két szemem )

kicsit véres meg fáj... de tulehet élni

2011. aug. 28. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!