Pupillatágításos vizsgálat után milyen látásra számítsak? Haza tudok jutni másik városba utána egyedül? Mennyi idő elteltével?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom megoldani, hogy velem jöjjenek. Ha viszek napszemüveget, akkor nem lesz gond? vagy ha csak fél szemet vizsgáltatok, hogy a másikkal jól lássak, a másikat pedig egy következő alkalommal vizsgáltatom, úgy haza tudok jutni a rendelőből? (másfél órás útról van szó, tömegközlekedéssel)#pupillatágítás #kísérő nélkül
2020. nov. 29. 16:53
11/16 A kérdező kommentje:
Magánhoz megyek, foglalt időpontra :) De én is így gondolom. Tehát a visszaút nincs kiszámolva. Az is elképzelhető, hogy utána barátokkal találkozok. Ők később tudnának pátyolgatni, csak közvetlen a vizsgálat után nem. De azzal mindenképp számolnom kell, hogy ha ők nem érnek rá, akkor egyedül kell hazajutnom. Majd melegen öltözök fel, ha mégis órákat kellene üldögélnem valahol. Sajnos most a vendéglátó helyek sem játszanak, pedig egy kávét megittam volna utána, vagy egy jó ebéd jól esett volna, addig is telt volna az idő. Sebaj, kibírom.
2020. nov. 29. 17:35
12/16 anonim válasza:
Mindenki mondja a magáét, de TE voltál már ilyenen? Nem. Azért kérdezed. Nem tudod milyen lesz utána, nem tudod mennyire fog szemedbe tűzni a nap. Kísérővel menj, de minimum utána legyen valaki aki visszaránt a piros lámpánál amikor megindulsz a zebrán... hidd el, jobban jársz. Legközelebb már tudni fogod mire számíts. Ha a rendőr megállít, majd meglobogtatod a papírt, hogy lássa nem "kovászolatlan liszt"et nyaltál be. Ha órákat kell ücsörögnöd az nem érdekes, abból baj nem lesz és kimúlik a hatása. Majd eszel gyrost. Túléled. Nem egy világfájdalom. Maszk legyen.
13/16 A kérdező kommentje:
Nincs kisérő, olvasd el a pontos kiírást.
2020. nov. 30. 05:37
14/16 anonim válasza:
Elolvastam. Tudom milyen. Majd te is megtudod... De nekem mindegy, ha elüt a kocsi, hát elüt.
15/16 A kérdező kommentje:
Siman hazaertem videkre, teljesen egyedül, vegig tönegközlekedésselm és érdekes módon semmi bajom nem lett, pedig nem is ismerem Budapestet. Amúgy sem szeretek másokra hagyatkozni. Persze nem mondom másoknak, hogy csinálják ők is így, mert nem vagyunk egyformák.
2020. nov. 30. 16:30
16/16 A kérdező kommentje:
Ha esetleg másoknak hasznos lenne az info: Ha valaki közepesen erős rövidlátó, az olvasással nem lesz akkora gondja, mint nem rövidlátóknak: egyszerűen csak fel kell tolni a normál szemüveget a homlokunkra, és anélkül olvasható lesz minden közelre is. Tehát jegyek, pénztárca stb. De valóban érdemes ezeket előre kikészíteni.
2020. dec. 1. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!