Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan cseppentsek a saját...

Hogyan cseppentsek a saját szemembe?

Figyelt kérdés

Szemcseppet kellene használnom, de valahogy nem sikerül. Nem tudom megállni hogy becsukjam a szemem mielőtt a csepp belemenne.

Segítséggel is nehezen megy, de legalább sikerül, viszont jó lenne ha magamnak tudnék cseppenteni.

Van valami jó trükkötök, módszeretek erre?

2020. nov. 20. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert az 1 csepp kimért dózis nem a szemedbe megy közvetlenül, hanem összevissza, szanaszét. Az meg nem oké, hogy nyomsz még rá. Csak azt érzed, hogy megnedvesedett, és ebből következtetsz arra, hogy huhh, végre. De sajnos nem oké.

szhályog műtött vagyok, nem látom semennyire a szemcseppentőt, voltarennel kínlódok éppen, 1 cseppet szabad nyomni...

A sima műkönnyekkel, vagy kontaktlencsések a sósvízzel persze hótmindegy, azokál lehet "zuhanyozni". De rendes gyógyszernél nemigazán. És csak pocsékba megy, de az se oké, ha hozzáér a szempilládhoz.

Ilyesmit keresek

[link]

[link]

[link]

(Ilyen már van aliról, de nem az igazi)

2020. nov. 29. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Rosszul értelmezted. Ahogy a zugba kerül, azonnal nyit. Es megvan az adag.
2020. nov. 29. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:

"Rosszul értelmezted. Ahogy a zugba kerül, azonnal nyit."

Ezt valaki lefordítaná? Tényleg nem értem. És mire válaszolt?

2020. nov. 29. 18:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Nekem az adagolás pontatlansága ellenére megfelel a javasolt módszer. A tüneteim egyre enyhülnek. Előtte kezét és arcot mosok (beleértve a szemem is). Így csökken a szennyeződés esélye.

Így részemről a téma egyenlőre lezárva.

11# - köszönöm a linkeket. Biztosan más is küzd hasonló problémával és hasznát veszi.

2020. nov. 29. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Nincs mit. Te érted mit írt a 12-es?
2020. nov. 29. 21:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Persze.

Szemzugba kell cseppenteni, majdbazonnal nyitni a szemet és a megfelelő adag a szembe kerül. Ezt írta csak rövidebben.

2020. nov. 29. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Köszi!
2020. nov. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!