Ez mi lehet? Ugye nem makuladegeneráció?
héééj nyugiiiii ...ez nagy valószínűséggel üvegtesti homály! Keress rá interneten..rövidlátóknál meg főleg gyakori állítólag...
Nekem elég sok ilyen kis foltocska van..
vannak átlátszók, meg sötéttebbek...
főleg ha fehér falra, vagy a kék égre , vagy ha kék víztükörre nézek , akkor zavaró.
De tulajdonképpen meg lehet szokni.
Nekem hirtelen sok lett, ezért elmentem szemésznhez, aki csak annyit mondott , hogy neki 20 éves kora óta van és az időskorral egyre több lesz, majd megszokom..:D hát mondom kösz..
de amúgy tényleg..egy idő után kiretusálja az agyad és nem figyeled folyton...
én is nagyon bepánikoltam miatta....
az igaz, hogy előtte rengeteget tanultam ,sokszor késő estig fenn voltam és rosszabbul is láttam után, aztán a doki mondta is , hogy ilyenkore a szemünk megszokik egy bizonyos távolságot és begörcsöl " a szem vagy mi.
Na de lényeg a lényeg , hogy azért menj el még egyszer a szemészetre, de valószínűleg ez lesz a probléma.
Keress rá akár youtubon , vannak ilyen szimulációk is, hogy mások milyennek látják..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!