Napszemüveg keretbe lehet tetetni rendes dioptriás lencsét?
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 13:05
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem egy mezei napszemüvegbe, egy átlátszó, sima lencsét, nem dioptriás napszemüveget szeretnék, hanem hogy a napszemüveg kerete legyen a rendes szemüvegem kerete :D
2020. nov. 17. 13:06
2/5 anonim válasza:
Bármilyen keretbe beletetethetsz lencsét, amit az optikában kiválasztasz. De gondolom te most úgy érted, hogy már meglévő napszemüveget elviszel, és beletetetsz egy lencsét. Ilyet szerintem nem vállalnak.
3/5 anonim válasza:
Ez nagyon erösen függ az adott kerettöl, van, amelyik alkalmas erre és van, ami nem.
Emellett megvan az a veszély is, hogy kzöben a keret sérül vagy eltörik, ezért csak saját felelöségre vállalják még akkor is, ha elvileg lehetséges.
Konkrét választ csak az adott optikai üzletben tudnak mondani, ott érdeködj utána
4/5 anonim válasza:
Gyartanak dioptrias napszemuvegeket, ez letezo dolog, csak rohadt draga, es nem sajat keretbe. :D
5/5 anonim válasza:
Nekem nem napszemüvegbe, hanem sima dioptria nélküli divat szemüvegbe tettek már dioptriás lencsét. Előtte elmondták, hogy a keret épségéért nem vállalnak felelősséget. Szerintem napszemüvegnél is lehetséges. De tényleg az adott üzletben kell megkérdezni, valahol csak az általuk forgalmazott keretekbe csinálnak lencséket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!