Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tegnap estefelé ezt vettem...

Tegnap estefelé ezt vettem észre a bal szememen, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Azt hittem először belement valami. Aztán mikor belenéztem a tükörbe, láttam ,hogy a szemgolyó fehér külső részénél, mintha valami kis apró hólyag vagy mi lenne, ma reggelre már elég zavaró pislogásnál stb. Nem fáj, nem érte semmi sérülés. Szemészetre kb ezer év múlva kapok időpontot, addig szeretnék azért itt kicsit megnyugodni, mert ha google bízom magam ,kiadja h szemrákom van :D .. valakinek valami ötlete? Köszönöm

2020. nov. 2. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk háziorvos. Ha ő nem tud vele mit kezdeni, akkor ad egy beutalót a szemészetre, amire ráírja hogy sürgős.

Akkor nem kell időpontot kérned, csak odamész és kivárod a sorodat.

2020. nov. 2. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Magán a szemgolyón, vagy a "küszöbön"? Ha utóbbi, akkor árpa.
2020. nov. 2. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Szemészetre nem kell beutaló.
2020. nov. 2. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

De időpont kell.

Sürgős beutalóval viszont az sem.

2020. nov. 2. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Akut problémával el kell lássanak soron kívül! Ahogy a férjemmel is tették.
2020. nov. 2. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Kötőhártyagyulladásnál is lehet ilyen, nekem is volt már párszor, hideg vizes borogatásra aznap visszament, próbáld ki, de ha nem javul, hívd fel a szemészetet és kapsz időpontot, mert akkor szemcsepp kell rá.
2020. nov. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!