Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemszárazság lehet ez?

Szemszárazság lehet ez?

Figyelt kérdés
November környékén mikor elkezdtem a régi fogamzásgátlómat,allergiás lett a bőröm,ekcémás-hol elmúlik hol nem.De azzal egy időben szörnyű kötőhártyagyulladásom lett,belül eres és gyulladt volt a szemem,szinte vizes,a szemhéjam pedig élénk,vörös,és duzzadt.Ha a duzzadás le is ment(kaptam rá szemkenőcsöt),a vörösség a bőrön megmaradt.Nem viszkedett.Aztán száraz lett és hullik róla a bőr.Néha elmúlik a szárazság a szemhéjamon,néha előjön.Az orvos anno ételallergiát mondott.De nem az!Volt hogy a légkondíciónálótól is bedagadt a szemem,és ahol ráncos,ott olyan volt mintha 40éves lennék-vagyis a szemhéjam szinte rálógott a szememre duzzadtan:s Nem tudom mi tévő legyen,néha ez is előjön.De ha a szárazság krémtől el is múlik,a vöröses szín még halványan megvan..ez megy hónapok óta.Sosem volt ilyen problémám,a kezemen volt régen ekcéma,de elmúlt.Elvagyok keseredve,hiszen emiatt sminkelni sem nagyon tudok,(lecseréltem többször a sminkjeim,ügyelek a tisztaságukra,és a szempillaspirált havonta cserélem).De főleg amiatt vagyok elkeseredve,hogy egyre ráncosabb emiatt a szemem,és sosem volt ilyen:(Valaki,hasonló tapasztalat?22N.
2010. aug. 9. 12:54
 1/2 A kérdező kommentje:
természetesen a fogamzásgátlót abbahagytam egyből!nem szedek semmilyen gyógyszert,és helyesen táplálkozom.
2010. aug. 9. 12:54
 2/2 A kérdező kommentje:
elnézést a hibákért!szóval nem duzzadt már egy ideje,de száraz...kopik.
2010. aug. 9. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!