Egy szikra pattant a szemembe, nem fáj nem érzem, de gondoltam meg kéne nézetni. Bármelyik optikában meg tudják vizsgálni, ahol vállalnak általános szemvizsgálatot?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 22:33
1/8 anonim válasza:
szemészeten nézesd meg mindenkepp mert lehet még nem érzed de egy het mulva fogod mint pl ismerosom szemuveg nelkul hegesztett nem fajt semmi de par nap mulva befyulladt aztan le kellett ,,csiszolni,, valamivel a szemgolyojat ez kicsit sem vicc meg is vakulhatsz legrosszabb esetben
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de a kérdés nagyon nem ez volt, hanem hogy hova menjek. Egyszerűen bejelentkezek bármelyik optikába szemvizsgálatra?
2020. okt. 10. 22:47
3/8 anonim válasza:
írtam hogy szemészetre menj. az optika az szemuveg boltot jelent. neked szemészetre kell menned szemorvoshoz nem szemüvegre can szükséged.
4/8 anonim válasza:
Nem! Az optikus nem foglalkozik ilyesmivel. Nincs is meg rá a megfelelő eszköze hozzá.
Szemorvoshoz kell menni!
5/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi, bocsi nem nagyon vagyok képbe. Tekintettel a vírushelyzetre ennek mi a menete? Veszprém megyében kellene.
2020. okt. 10. 22:54
6/8 anonim válasza:
hivd fel a teruletileg illetekes szemeszetet es kerj egy idopontot a tobbit ugyis mondják. gondolom idopont az kell oda is mint mindehova.
7/8 anonim válasza:
Optikus hogyan írna fel rá szemcseppet? A sérülést és a kezelést csak szemorvos tudja megállapítani.
8/8 anonim válasza:
Az optikus csak látásvizsgálatot tud csinálni, szmvizsgálatot nem. Elvileg minden kórházban van ügyelet a szemészeten. Ott érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!