Ofotért vagy Vision Express?
Ofotert.
Vision expressbe én atverve éreztem magam (Szeged), de lehet, hogy ezt csak boltja válogatja.
Egyébként ne ott meresd be a szemed szerintem, hanem tényleg egy olyan orvossal, aki nem zavarja le 5perc alatt. Aztán az optikaba esetleg ramerethetsz még, de ha nem egyforma a mérés, akkor ott valami bibi lesz (én így jártam).
Vision express-ben csináltak már nekem pocsék szemüveget, ráadásul a meghirdetett akcióik is olyanok, hogy valahogy nem érvényes pont arra, ami nekem kell...
Én szemész orvoshoz járok szemüveget felíratni és optikushoz szemüveget csináltatni. Mindig hibátlan.
Ofotért.
Az én tapasztalatom IS rosszabb a Vision Expresszről.
Szemüvegesként (életvitelszerű,állandó használat) eddigi legnagyobb hibám volt hogy a legutóbbi szemüvegemet a Visionnál készíttettem.Egy éven belül a keret megrepedt,a garancia(persze) fizetős.
Silány minőségű keretek magas áron.A fotokromatikus technológiájú lencse CSAK(!!!) annak megfelelő bevonatot tartalmaz.Tanúsítványt semmiről sem kapsz,utólag mindenért fizetned kell.Itt VALÓBAN a "vevő" a fontos!Ha már MEGVETTE a terméket akkor így járt...
A két rossz közül az OFOTÉRT a jobb.
Kapaszkodjon meg mindenki, aki még nem tette: A kettő egy és ugyanaz!
Ebből következően oda célszerű menni, ahol jobban érződik a szakértelem. Egy rendes optikus például segít a keret kiválasztásában is, nem csak áll bambán a pult mögött.
Kontaktlencséből készülj fel rá, hogy valószínűleg átmárkázottat fognak adni, de ha rákeresel a leírására, akkor kideríthető, hogy melyik az eredeti és utána lehet olcsón rendelni netről. Hallottam olyat is, hogy állítólag a próbalencsét nem engedik kivinni az üzletből csak plusz összegért, ez nem tudom mennyire igaz (én magán optikába járok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!