Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szem injekciót hogy lehet...

Szem injekciót hogy lehet túlélni?

Figyelt kérdés

Valakinek esetleg tapasztalat?

Csak mert hallottam róla (egy kolléga mondta, hogy ismerőse kap. Makuladegenerácio miatt) szóval van ilyen. És azóta is futkos a hideg a hátamon. De hát gondolom altatásban kapja. Na de akkor is..

2020. szept. 10. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
A lézeres szemmütétnél sem látsz semmit és ott is kapsz érzéstelenítő cseppet a szemedbe, és már utána is csak foltokat látsz, mintha vizes lenne minden.
2020. szept. 17. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 akkor a szemműtétednél valamit elrontottak. Végig rendesen kellett volna látnod.
2020. szept. 17. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Amik a reklámokba vannak azok kamuk. :D. Például az, hogy vége a műtétnek és akkor milyen csodálatos, hogy mindent lát. Dehogy lát. Utána semmit sem lát. :D Legalább 1-2 napig furcsa lesz és utána mondhatja azt, hogy wáó..
2020. szept. 17. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 én nem láttam ilyen reklámot, a saját műtétem alapján tudom, hogy látsz közben végig és utána is.
2020. szept. 17. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13 Ne trollkodjál már ide hülyeségeket, rengeteg embernek volt lézeres szemműtéte, köztük nekem is. Mind tudjuk, hogy az érzéstelenítőnek semmilyen hatása nincs a látásra.

Vagy ha nem trollkodsz, akkor nálad biztos összekeverték az érzéstelenítőt a sósavval, de attól még nem kell hülyének lenned. :D

2020. szept. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!