Meddig jó a szemcsepp?
Figyelt kérdés
Sziasztok, systane hydrationt használok a szaraz szememre. Körübelül 3 honapja lassan hogy vettem. Azt irja a gyógyszer leírás hogy ha van meg benne ha nincs dobjam el 3. honap utan..De meg a fele megvan es szüksegem lenne ra :/ van aki 3. honapon tul használta es semmi gond nem volt? Nyilvan veszek ujat ha kell de ez így nagy pazarlaas lenne:(2020. aug. 31. 15:38
1/5 anonim válasza:
Akkor még szerencséd volt, ha a bontás után három hónapig jó. A legtöbb csak 1 hónapig, utána kuka. Hatalmas üzlet nekik. Rá van mindegyikre írva, hogy ártalmas lehet, ha a megadott idő után használod, aztán, hogy ez mennyire igaz, ki tudja?!
2/5 A kérdező kommentje:
igen epp ezaz..nem lehet tudni jo e utanna :(
2020. aug. 31. 16:43
3/5 anonim válasza:
Pár napig, amíg újat veszel, használd, de ne sokkal tovább. Nem véletlenül jár le 3 hónap alatt, nem steril a csomagolás, ennyi idő alatt bomlik a hatóanyag és szennyeződik a tartalma. A szemmel ne játssz.
Nem tudom próbáltad-e esetleg a systane ultra szemcseppet, de az pl 6 hónapig jó felbontás után. Nagyon jó szemcsepp.
4/5 anonim válasza:
Addig jó, amennyi rá van írva, tehát 3 hónapig, utána ki kell dobni, sajnos én is így vagyok ezzel, kb a fele műkönny mindig megvan még amikor már lejárt a szavatossági ideje, jó sok pénz kimegy az ablakon.
5/5 anonim válasza:
Elfogyásig lehet használni nyugodtan, hacsak nem évek telnek el két használat között... Ha nem nedvesít már annyira, akkor érezni fogod úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!