Kontaktlencsével mennyi idő mire a szem úgymond érzeketlen lesz ?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy mennyi idő mire megszokom és mikor fogok majd tudni hozza erni a szemgolyómhoz? Még most próbálom megszokni de berakasnal es kivételnél is sokszor becsukom a szemem reflex szeruen.. videokon lattam hogy a legtobben rendesen hozzá tudnak már érni a szemükhöz és be sem csukják2020. aug. 25. 22:44
1/2 anonim válasza:
A szem fehér része érzéketlen, oda is rakhatod a lencsét. Utána belenézel, körbenézel kicsit, hogy kimenjen alóla a levegő és leengeded a szemhéjakat.
2/2 anonim válasza:
Nekem kb 2 hónap volt, 6 évig hordtam kontaktlencset addigra már tükör nélkül bárhol barmikor kitudtam venni vagy be is tudtam rakni. Sokszor el is felejtettem hogy benne van a szememben😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!