Na most pontosan hogy is van ez?
Sziasztok, kontaklencsét hordok egyenlore havit. A gondom a szemszarasaggal van ami megkeseríti elegge a havi lencse hordását:( A napi lencse nedvesseg tartalma es oxigen áteresztő képessége valamivel jobb ha jol tudom. Kérdésem Ha veszek harminc darabos napi lencset akkor abbol mondjuk egyet elso nap elhasználok , de a második adagot nem muszaj mar a masodik nap ugye? nincs ugy idohezkotve mint a havi lencse hogy fix egy honap? ezert a napi lencse akar hoszabb ideig is jo lehet, ha en ugy akarom hordani beosztani igaz?
körübelül tudtok árat mondani? HydroGlyde -t használok (elnezest ha elírtam a nevet) ebbol tudnatok kozelitoleg napi lencse árat mondani? ooptikaban venném meg egyébként.
A napi lencse általában rosszabb paraméterekkel rendelkezik (oxigén áteresztés, víztartalom), ettől függetlenül lehet találni jót.
Viszont a napi lencse baromi drága.
Amúgy abban pl egy 30 darabos csomagban van 30 darab lencse, mindegyik külön bliszterben, akkor nyitod ki, amikor akarod lejárti időn belül persze.
Én most a live nevű lencsét próbálom, coopervision termék, 3500 Ft, én meg vagyok vele elégedve. A havi lencsém biofinity energys, az is teljesen jó.
Amúgy sok múlik azon, hogy milyen folyadékot használsz, vannak, amik jobbak, így nem szárad ki a szemed annyira.
Illetve lehet szemcseppet használni, ha szükséges, abból a systane ultra a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!