Kancsal vagyok folyt lent?
Ha nem vagy 18, akkor elvileg nincs beleszólásod.
Nem értem, hogy miért nem akarod megműttetni, engem is műteni fognak ősszel.
Ha nem műtik meg, akkor előbb-utóbb a jelenleginél is rosszabb lesz. Ha megműtik, akkor nem lesz rosszabb. Hozzá fogsz szokni néhány nap, legfeljebb egy hét alatt.
Amikor kicsi voltál, és a takarás ment, akkor mennyire hitted el, hogy jobb lesz? Jobb lett? Éppen így lesz a műtéttel. Ne félj!
nyugi nem lessz semmi baj :)
enged meg:) én kiskoromba voltam és megmütöttek és nem let semmi baj :)
csak volt egy szemét doki aki szar lencsét írt fell és a fokuszpontomat elcseszte vagy mi ( én nem értettem amikor a doki magyarázta ) lényeg megint az lettem :)
és nekem már csak 19 nap van a mütétig nem parázok :) csak várom.. és nem lesz rosszabb csak jobb :)
ám meg nem tudom :) sztem azért van beleszolásodd :)
ucsó válasz adó vok ismét :)
nyugi én most szerdán estem át rajta 17 évesen ...
anyám anyira féltem .... :/ de elaltattak és minden rendbe lett és szépek a szemeim :D
jah utána a szemed látványa kicsit csúnya de csak pár napig lesz csúnya meg fáj picit még első két nap a szemed összeragadt a könytöl de aztán minden okés lesz :) nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!