Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A vírus miatt nem lehet...

A vírus miatt nem lehet továbbra sem kontaktlencse betanításra menni?

Figyelt kérdés
Vagy már lehet? Van aki mostanában volt/vagy nem mehetett még, és tud erről valami infót?
2020. júl. 2. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Az adott cégtől kérdezd meg.
2020. júl. 2. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Te érintett vagy? Mostanában voltál vagy nem tudtál emiatt menni? Ha nem a válasz, akkor minek írsz? Így unatkozol?!
2020. júl. 2. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Apukám volt kb két hete úgyhogy szerintem máshol is lehet menni :))
2020. júl. 2. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

"Ha nem a válasz, akkor minek írsz? Így unatkozol?!"

Azt se tudod, mi a válasz, mégis támadsz máris. Elvetted tőle a kedvemet, hogy segítsek, szevasz.

2020. júl. 2. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy hol. Egyes helyeken végig tanítottak be, míg máshol nem. Engem április elején fogadtak, annyi, hogy közben hordani kellett a maszkot. Nem tudom, miért lett az első így lepontozva, hiszen erre konkrét választ csak az adott cég tud adni. Azzal nem leszel előrébb, hogy mondjuk én általánosságban felvázolom, hogy az optikák 95 százalékában már lehet menni betanításra.
2020. júl. 5. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a Kontaktlaborba járok, ott ez a helyzet:

[link]

2020. júl. 8. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!