Miért látom sokszor fényes foltokat?
Figyelt kérdés
Pár éve előfordul, de ma már szinte napi szinten, hogy fényes foltot látok pár percig, főleg, ha pislogok. Olyan jellegű, mint mikor erős fénybe vagy vakuba néz az ember.2020. júl. 1. 13:37
2/11 A kérdező kommentje:
Mérték már párszor a szemnyomásomat, sose volt magas.
2020. júl. 1. 13:39
4/11 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom jó, szoktam mérni.
2020. júl. 1. 13:45
5/11 anonim válasza:
Üvegtest leválás legalábbis nekem ezt mondták. Korral jár.
De stressztől is lehet vagy kimerültségtől
6/11 A kérdező kommentje:
Az üvegtesti homály nem átlátszó? esetleg vékony fekete körvonallal?
2020. júl. 2. 10:23
7/11 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem olyan is volt meg ez is amit írtál. Leírtam amit az orvos mondott mindenféle vizsgálat után. No comment. De nem biztos hogy a szemednek van baja lehet neurológiai problémai is.
8/11 A kérdező kommentje:
Én is említettem már a szemorvosomnak. Azt mondta, hogy biztos sokat idegeskedek, azért látom ezeket...
2020. júl. 2. 10:27
9/11 anonim válasza:
Simán lehet. Másnaposan meg marihuana hatasára is lát ilyeneket az ember pedig semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!