2 napja észrevettem a bál szememben hogy egy szabályos folt van benne ami homályos és elmosodik benne amit nézek. Nem kifejezetten a latoteremben van hanem inkább jobb sarokban fent de zavaró mert ahova nézek jön velem a folt?
Szia! Minél hamarabb menj orvoshoz, a szemen lévő folt nem játék! Lehet csak kúszóhártya,amit műteni kell,de sajnos a szomszédos onkológián nemrég halt meg egy 23 éves lány,mert a szemén volt melanoma.. csak egy foltnak indult,aztán teleszórta áttéttel a testét,nem lehetett megmenteni.
Nem ajánlatos tágítás után a lencse mert homályosan látsz de én is betettem ugyanúgy és nem volt semmi gond. Arra figyelj,hogy ha esetleg süt a nap, legyen rajtad jó minőségű napszemüveg,vagy ha nincs,kerüld a közvetlen napfényt mert akadálytalanul be tud hatolni a pupilla tágassága miatt.
4-es vagyok! Nagyon sajnálom! Lehet vele valamit kezdeni? Eltűnt azóta?
Ha beverzes talán a rutascorbin segít, vagy sok c vitamin.
Nekem januárban jelent meg uvegtesti homály. Amerre nézek látom mozog a látótérben, zavar ....
Meg nem múlt el. Sajnos nem tudom el fog valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!