Kontaktlencsések, meg tudnátok nekem válaszolni az alábbi kérdéseket? (kérdések lent)
Sziasztok!
Szeretnék szemüvegről áttérni kontaktlencsére, viszont felmerültek bennem az alábbi kérdések:
- A kontaktlencsétől tényleg jobban romolhat a látásom, mint a szemüveg használattól? Jobban megterheli a szemet? (Szoktam szemüveg mellett is naponta 1-2 órás szemtornát végezni, hogy ne romoljanak annyira)
- Hol érdemes elvégezni az első vizsgálatot? Melyik optikát ajánljátok, és ti honnan szoktátok beszerezni a lencsét (optika/net)? (véleményeket, tapasztalatokat szívesen meghallgatom:)
- Ti milyen kontaktlencse folyadékot és szemcseppet használtok? (többről is olvastam már jó és rossz tapasztalatot is egyaránt, így nagyon nem tudtam eldönteni melyiket lenne érdemes megvenni)
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
9/11 anonim
"Vagy szerinted a nagy láncoknál, ahol heti 7 nap 12 órában van szemvizsgálat, ott szemészorvost foglalkoztatnak, a százasával?"
Nem tudom, nem látok bele az optika-láncok munkapolitikájába, abba, hogy kiket és hogyan alkalmaznak. Gondolom, te mindentudó vagy, és belelátsz.
A bunkó stílusodat meg betudom annak, hogy késő volt és biztosan fáradtan válaszoltál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!