Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » +0.25 kontaktlencse? Ismertek...

+0.25 kontaktlencse? Ismertek jót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

+ 0.25 lencse érdekel, nincs kedvem mindig szemüveget hordani (egyetem, laptop előtti munka).

A görbületet nem tudom.

Tudtok ajánlani jó lencsét?

Puszi! )

2020. jún. 5. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Optikus megmondja neked. Puszi!
2020. jún. 5. 06:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalat érdekel, vélemény! :)
2020. jún. 5. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Cseszheted a tapasztalatot,ha a görbületedet nem tudod/tudjuk. Amíg azt nem méri le egy optikus, semmit nem érsz. Ha rosszat veszel vagy "felragad" a lencse a szemhéjad alá és vagy ki tudod szedni vagy mész a sürgőre,szemészetre, ha meg nagyot veszel egyszerűen kiesik a szemedről és jó eséllyel meg se találod. Ha lesz görbület lemérve,akkor tudunk márkát/oldalt ajánlani ahol tudsz rendelni is akár.
2020. jún. 5. 07:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Na, jó...

Tapasztalat: pl. XY típus XY márkától nem vált be.

Vagy ezazamaz típus hamar szárad.

Ilyesmire gondoltam

...

2020. jún. 5. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is van szemüvegem és az első kontaktlencsét mindenképp optikussal beszéld meg! Mert vizsgálatnál egyből meg is tudják mondani, hogy milyen átmérő, gürbület kell, esetleg cilinderes vagy nem, sbt. Valamint ő tanít be.

Tapasztalat alapján pedig nekem az Air Optix jön be és abból is a plus HydraGlyde. Minden nap éjszakára kiveszem. Nem merem a havi viselésűt megkockáztatni, többet ér a szemem világa. Folyadékból pedig ReNu folyadék.

2020. jún. 5. 07:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Képes vagy +0,25-tel szemüveggel/lencsével kínlódni?
2020. jún. 5. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:

#4: Mindenkinek más jön be, végig kell próbálni a márkákat. Nekem pl. az Oasys volt a legkényelmesebb, de azzal homályosabban láttam, mint az Air Optix-al. Az Air Optix viszont jobban érződik a szemen, de végül kompromisszumosan ennél maradtam, mert ezzel a legélesebb a látásom. Ezen kívül próbáltam még a Biofinity-t, az nekem túl nedves volt.

Ha mindenkinek ugyanaz a lencse lenne a befutó, mint nekem, akkor nem létezne ennyi márka. A folyadék párosítást is érdemes kitapasztalni, mert az sem mindegy. Igazából a mai lencseanyagokhoz az Opti-Free PureMoist a legjobb technikailag (direkt a modern szilikon-hidrogél lencsékhez fejlesztették ki), de valakinek mégsem jön be vagy sokallja az árát.

2020. jún. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!