Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Napok óta tompa nyomást érzek a szemeimben, néha egy picit megfájdul a fejem, és a bal szememnél pedig összeragad a szemem, nem tudom miért.

Egész nap érzem, szóval nem úgy van hogy előjön és eltűnik. Reggel még enyhébbnek mondható, estére pedig már beparázok és rosszabb lesz picit. Mi lehet ez? 19 éves vagyok

2020. jún. 3. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
10 órakor még csak 18 éves voltál és nem fájt tőle a fejed. Hogy van ez? Csak ne mondd, hogy nem te voltál. Egy nap ugyanolyan ritka probléma....
2020. jún. 3. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Micsoda? Kötőhártya gyulladásom van, ma voltam orvosnál, csak nem gondolnám hogy ez normális állapot!!
2020. jún. 3. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor tudod a diagnózist, mire fel a kérdés? Na jobbulást!
2020. jún. 3. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
De az nem jár ilyen tompa nyomás érzéssel a szememben azt mondta a doki a telefonban. Ez ma kezdődött miután elmentem a rendelőből
2020. jún. 3. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerinted mi lehet ez? mitől lehet ilyen nyomás érzés a szemben
2020. jún. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!