Mi a teendő gyakori szemfáradtság ellen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 22:17
2/3 anonim válasza:
alvás :D
vagy milyenre gondolsz?
Ha nézni nehéz, akkor pihentetés, nem monitor nézés, nem könyv olvasás egy picit. És hát igen, szemészetre nézz be, lehet, hogy szemüveg kell. Nekem nélküle gyorsabban fárad a szemem. Ha irodai munkád van, létezik kékfényszűrős lencse, 70ezer kb a minőségi.
ja a tag-ekben látom a problémát. Szemcsepp rövid távon, lehet hogy segít, de ha száraz akkor műkönny kellhet, viszont az nem kapható csak úgy, előtte kell vizsgálat és ha nincs rá szükséged tök felesleges és drága is.
Lehet hogy száraz a levegő, vegyél egy párásító készüléket, ha így van. 10 ezer körül már van jó.
3/3 anonim válasza:
Szemcsepp vagy van vmi cornea gel ha a szemcsepp nem eleg. Nekem sokszor volt h fáradt volt a szemem és úgy éreztem ben látok rendesen, kiderült csak azért volt mert olyan szinten száraz a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!