Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Műanyag keretes szemüvegem...

Műanyag keretes szemüvegem van, az orrnyeregnél, ahol felfekszik egy idő után beizzad, és olyankor lecsúszik! Van erre valami bevált megoldás?

Figyelt kérdés

Nincs rajta papucs, hanem a keretből van kialakítva az orrnyereg formája.

Másnak is van ilyen problémája?

2020. ápr. 21. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

púder

de nekem ezért van fémkeretes szemüveg

2020. ápr. 21. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen problémám gyerekkoromban, mikor szemüveges voltam.

Igazából a szemüveg nyelének a füled mögött meg kéne tartania annyira, hogy ne csússzon le. Gyakorlatilag az ilyen műanyag keretek mindig lecsúsznak. Nálam nem is elsősorban izzadásnál, hanem erős arcmozdulatoknál, pl. evésnél, ha erősen haraptam, rágtam.

Később vettem fémkereteset, ahol ilyen "papucs" feküdt föl az orrnyergemen, ill. ügyeltem arra, hogy a fülem mögött is tartson rendesen. Akkor azért sokkal ritkábban csúszott le.

2020. ápr. 21. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nem tart a fül mögött, azért csúszik le.
2020. ápr. 21. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha teszek a fül mögötti részre szilikon csúszásgátlót, az javíthat rajta?
2020. ápr. 21. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2020. ápr. 21. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaviszed az optikába, ahol csinálták, meghajlítják a szár végét, úgy hogy jó legyen.
2020. ápr. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!