Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen keretet válaszak?

Milyen keretet válaszak?

Figyelt kérdés

holnap megyek a szemorvoshoz és több mint valószínű, hogy kellesz hordjak szemüveget és ezérz szeretném tudni, hogy mi most a divat illetve nekem azt mondják, hogy a téglalap alaku jól állna ez most divatos? Az arcom ovális,sötét barna a szemem, a hajam váligérő szintén sötét barna és a bőröm világos színű erre tudtok valami ajánlani, hogy könnyeben válaszak, mert nagyon sok szemüveg keretett láttam a szemorvosomnál:))

14/L

2010. júl. 26. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Felpróbálgatsz majd ott egy csomót, aztán meglátod, hogy melyikkel tetszik jobban az arcod.

Amúgy szerintem az optikák honlapján nézz körül, hogy mik most az új modelljeik, és akkor látni fogod, hogy melyik "divatos".

[link]

[link]

stb.

2010. júl. 26. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ és a linkeket is:*
2010. júl. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!