Hogyan lehetne megoldani, hogy szájmaszk viselése közben ne párásodjon a szemüveg?
Ismerem a száraz szappanos módszert, de viszont a napokban láttam egy mentősön, hogy a maszk orrnyereg részében egy kis fémlapocska volt, amit ha az orrnyergére szorított, akkor az felvette annak alakját (rúgóacél??) és nem párásodott a szemüvege.
Valakinek hasonló praktikája van?
Koronamentes életet!
Milyen maszk ez? Mitől párásodik?
FFP3 / P3 félálarc és 3M védőszemüveg egyáltalán nem párásodik... órákig voltam benne és fertőtlenítettem dolgokat.
Egy kicsit kevés infót írtam a maszkról, bocsánat!
Ez egy eü. vászonból varrott maszk, jelenleg a kórházi dolgozók is ezt használják, tulajdonképpen olyan mint a farmer anyag, tehá puha. Alulról a nyaktól indul, egészen az orrnyeregig (tehát elég nagy) és az orrnyeregnél ki tud jutni a levegő.
Most reggel olyan megoldást eszközöltem, hogy mivel ez egy duplán varrott anyag, ezért nagyon apró lyukakat vágtam a belső oldalába, és egy réz drótot fűztem át rajta. Kb. 80%-kal királyabb :) Alig párásodom.
Picit még fejlesztek rajta és a végén saját hand-made maszkom lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!