Van egy keret nélküli szemüvegem aminek az utóbbi időben a jobb szára néha lelazul, lötyög ilyenkor a cavar anya hibája lehet vagy a szemüvegszáron lévő menetes száré?
Figyelt kérdés
Nézegettem anno kereteket,de azt mondták csak új szemüveg lencsével lehet rendelni mert nem kompatibilis sz én lecsémhez,de nézegettem a keret nélküli kereteket és legtöbb ugyan úgy csatlakizik mint az enyémen szóval ezt kicsit lehúzásnak êrzem,sőt a lencse is ugyan olxan formájú bolt a legtöbbön mint az enyémen.2020. febr. 27. 09:33
1/7 anonim válasza:
Keret nélküli keret?
Egyébként a lencsét nem ketethez készítik, hanem a szemedhez. Nem lehet mindegyiket bármelyik keretbe belecsiszolni, főleg ha cilinderes vagy csavart.
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam mikor nincs keret csak a szárak meg a középső összekötő
Ez szabadabb lencséből mint egy keret.
2020. febr. 27. 11:01
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg menetrögzítővel!Valószínű nem fog visszalazulni a csavar!
4/7 A kérdező kommentje:
# 3
Olyat hol tudok szerezni?
2020. febr. 29. 13:18
5/7 A kérdező kommentje:
# 3
Ja és később oldható a csavar vagy a hozzávaló fogóval sem lehet majd oldani?
2020. febr. 29. 13:19
6/7 anonim válasza:
" később egy szerszámmal, csavarkulccsal nagyobb erőkifejtéssel oldani lehet"
7/7 A kérdező kommentje:
# 6
Köszönöm
2020. márc. 1. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!