Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemmütét?

Lézeres szemmütét?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 09:37
 1/3 anonim válasza:
A Mária úti szemklinikára ne menj! Lehet, hogy olcsóbbnak tűnik a magánklinikáknál, de nem vállalnak garanciát: szóval ha visszaromlik a szemed, újból az egészet ki kell fizetni. Én 6 éve voltam, -4 dioptriás volt a szemem, megműtötték és rá egy évre újra szemüveget kellett hordanom. Most -2,5 dioptriás... Ez nem hosszú távú megoldás, csak egy, a médiában jól elhallgatott hazugság.
2010. aug. 1. 07:09
 2/3 anonim válasza:

Februárban műtötték a szemem -3,75 és -4,00 dioptriákkal.

Az Optikmed magánklinikán Budán a Budai úton :)

Mielőtt nekivágtam teljes körűen utánanéztem a lehetőségeknek, minden egyes klinikának utánnajártam és ezt találtam a legjobbnak. A honlapjukon teljeskörű tájékoztatást kapsz az eljárásról. Életem egyik legjobb döntése volt, lassan 6 hónap eltelt és teljesen jó a látásom, a legapróbb számot is látom a vizsgálótáblán. Több ismerősöm is van, akik évekkel ezelőtt (5-8 év) műtették meg és azóta is azt mondják, hogy életük 1ik legjobb döntése. Az biztos, hogy utánna kell járni, hogy hol érdemes csináltatni! Én ezt javaslom. Elmondják pontosan mit remélhetsz, ha nem műthető a szemed nem is csinálják meg és garanciát is vállalnak! Végre tisztán látni 28 év után valami elképesztően jó! :)

2010. aug. 3. 11:23
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)) én ismegmütettem a szememet :DD az opticmedben :))
2010. aug. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!