Ez visual snow?
Figyelt kérdés
Ha a monitort nézem és megvan nyitva egy fehér oldal és két szemmel nézem akkor nincs probléma, de ha az egyik szememet becsukom és így tartom néhány másodpercig miközben egy szemmel nézem a monitort, majd ismét kinyitom a másikat, akkor zajosan látom a képernyőt egy rövid ideig, aztán elmúlik.
Utánanéztem és van ilyen betegség, aminek visual snow a neve és hasonló a tünet, de nálam nem mindig jelentkezik, hanem csak ilyen helyzetekben.
2020. febr. 18. 20:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem. Ha tudod vizsgaltasd ki. Akinek visual snowja van, az mindig szemcsesen lat, olyan mint amikor a tv hangyas kb.
2/2 anonim válasza:
Nekem is van és a tesómnak is és néhány ismerősömnek is. Nálam így kezdődött 5 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!