Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nagyfokú rövidlátók! Ti...

Nagyfokú rövidlátók! Ti mennyire láttok rosszul?

Figyelt kérdés

#Nagyfokú.rövidlátás
2019. dec. 16. 05:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem az első szemüvegem -6-os volt. Suliban láttam a táblát, így nem aggódtam (így belegondolva már bánom). Senki se vett észre semmit, csak akkor derült ki hogy NAGYON rosszul látok amikor a suliban az évi vizsgálatok voltak. Persze, mentünk utána szemészetre, és anyám utána úgy lecseszett, hogy nem mertem megszólalni sem, és minden elektronikai eszközt elvett és nem olvashattam könyvet sem.

Most, 3 év múlva még mindig -6 dioprtiám van, és hát nem tudom, de én megvagyok szemüveg nélkül. Mivel nyári szünet van, sokat járkálok a városban, de nem viszem a szemüveget, és nem megyek neki oszlopoknak, meg semmi. Szóval ugyanolyan, mint amikor nem hordtam 3 éve.

15/L

júl. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!