Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi okozhatja a nem múló...

Mi okozhatja a nem múló szemvörösséget?

Figyelt kérdés

Kb. 2-3 hete tart, hogy vörös a szemem (de nem olyan durván), közbe meg olyan égés érzésem van. És mintha nagyon fáradtnak érezném; nehéz leírni.

Vérnyomásom jelenleg kb. 130-133/80 körül van. De néha 125/80.

Az igazság az, Nov. legvégén nagyon-nagyon megerőltettem a szemem, sok órát töltöttem sz.gép és mobiltelefon előtt, de azóta ezt radikálisan csökkentettem, és naponta max 1-2 óra, amit előttük töltök. Azóta már regenerálódnia kellett volna.

Próbáltam GenTeal, Visine szemcseppet, semmit sem használtak.

Raktam kályha tetejére vizet, hátha száraz a levegő, ez sem használt.

Kérek magánszemészhez időpontot de már nagyon idegesít, hogy mi lehet ez. Annyira nem zavaró, de akkor is.

Valakinek volt már ilyen, mit használt rá?

üdv.

2019. dec. 15. 23:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk rettentő stresszes vagyok, de ehhez biztosan nincs köze.
2019. dec. 15. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
26F
2019. dec. 15. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szemorvos - kivizsgalas.
2019. dec. 16. 04:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Allergia is lehet! Háziállat van a lakásban?
2019. dec. 16. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs. De kiskoromban csináltak allergiatesztet, pár pozitív lett. Már nem emlékszem mik.
2019. dec. 16. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az kiskorodban volt, ha azóta nem volt problémád, hanem most, akkor érdemes allergiatesztet csináltatnod! De te tudod...
2019. dec. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!