Üvegtesi homályra megoldas?
Valaki irjon rá valami megoldast,mert kezdek bele őrülni..
Voltam szemeszeten.. ultrahang...pupillatagitas..stb.. semmi baja a szememnek.
Azota van amiota szemen rugtak focilabdaval...(2 hónap)
Rutascorbin...feketeafonya...lutein... semelyik nem segít
Előbb utóbb meg fogod szokni, mert csak olyankor látszik, ha közelre fókuszálsz. Egy idő után ki fogja zárni az agyad, nyugi. Nekem is van. ;)
De ez egy vicc, a szemész nekem is ezt a terápiát javasolta: 10 napig napi 1000 mg C-vitamin. Nem akartam mondani neki, hogy mielőtt ezt a diagnózist felállította, hónapok óta napi 1000 mg C-vitamint szedtem.
Egyszerűen engem ez felőröl..
Van pár darab amin át tudok nézni, de van a szemem felső részénél egy darab,és akarva akaratlanul is látom.. olyam mintha a szememre lenne lógatva valami..
Ha ennyire zavar, csodálom, hogy még nem kerestél rá... mert van műtéti megoldás rá, amikor kiszívják a "zselét" a szemgolyóból és más folyadékot töltenek a helyére.
Van lézeres terápia is, ami elég kockázatos. Ezeket nem csinálják TB alapon, szóval keresned kell egy szemklinikát és gyűjteni rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!