Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse! Van mitől...

Kontaktlencse! Van mitől félni ez ügyben? Milyen?

Figyelt kérdés

Most lesz először lencsém. Nem tudom hogy mire számítsak. Segítsetek.

Késöbb színes kontaktlencsét szeretnék, persze dioptriásat. Az tényleg nem jó ? segítsetek :S

2010. júl. 17. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, ott majd mindent elfognak mondnai neked, a szemorvosnál hogy hogyan kell hazsnálni, nekem csak a tesómnak van, reggel beteszed, este meg benyulsz a szemedbe kicsit összenyomod és kipattan, láttam. persze nem akarom elvenni a kedvedet. Nem tudom hogy az jó e. Sok szerencsét!
2010. júl. 17. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj a színes lencsével, nyugi
2010. júl. 17. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal minőségibb az életem a kontaktlencse miatt. És elég kényelmes ahhoz, hogy csak este jöjjek rá, hogy lassan ki kéne venni. Persze tisztán kell tartani, mint minden testtel összefüggő dolgot, de én spec. nem tapasztaltam semmi veszélyét. Tartsd be amit az optikus mond és jó lesz!

Nekem színes kontaktlence pár éve kényelmetlen is volt meg homályos is. Nem tudom sokat változtak-e azóta, de az akkori minőség egy bulit sem ért meg, a próbeviseléstől is begyulladt a szemem.

2010. júl. 17. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A kontaktlencse nagyon hasznos dolog!Nekem is van és sokkal jobb mint a szemüveg Sportoláshoz is kiváloan használható!ne félj segiteni fognak!

2010. júl. 17. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. júl. 17. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jó élmény hordani őket! Esőben az esőcseppek nem rakódnak le a szemüvegre, nem tudsz bepárásodni, könnyebben tudod a homlokod letörölni, a nem töri az orrnyergedet. Néhány embernek persze előnyösen áll a szemüveg, de ha nem akarsz dioptriás napszemüveget készíttetni/venni, ez elég jó lehetőség ahhoz, hogy hordhasd kedvenc napszemüveged. :)

19/F

2010. júl. 17. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!