Valóban góckutatás szükséges?
Két hete égető, viszkető tünetek jelentek meg a szememben. Vannak napok, amikor elviselhetetlen, és van, amikor szinte tünetmentes. Ma bejutottam a szemészhez, semmit nem tudott megállapítani, de azért írt fel receptre szemcseppet. Két hétig kell alkalmaznom, utána allergia-vizsgálatra kell mennem, de azt tanácsolta, hogy ebben a két hétben vegeztessek góckutatást. Ez azért röhej, mivel egy fül - orr - gégészetre is több hét, mire bejutok, és akkor még ott a hasi ultrahang, az urulogus meg a többi. Még magánban is több hét várakozási idő, tehát ez nonszensz, de a doki kötötte az ebet a karohoz, hogy addig ne legyen allergia. Mit javasoltok? Nem logikusabb az allergia - teszt első körben? És hogy zajlik ez a gockutatas? Nincsen valami egészségügyi kozpont, ahol ezt egyben elvégzik?
Bocsánat a tudatlansagomert, nagyon ritkán járok dokihoz, nem ismerem a folyamatokat.
az allergia vizsgálatot mindenképp el kell végezni, szóval ne tedd mástól függővé. a többire meg jelentkezz be sztk-ba, de ha nem mutat semmit az allergia teszt, ill. elviselhetetlenek addig is a tüneteid akkor is elmehetsz még magán helyre..
ilyen olcsó egy magán góckutatás, én kihagynám :P
Na jó, maradok az allergia vizsgálatnál és reménykedem, hogy utána okosabb leszek.
Egyelőre vény nélküli szemcseppet használok a tünetek enyhitesere, ezt a vizsgálat előtt hány nappal fejezzem be, hogy ne mutasson fals eredményeket?
Milyen vény nélküli szemcseppet használsz?
Azt írod,hogy a szemész írt fel receptre. Azt nem váltottad ki?
A tünetek allergiára is utalhatnak, igen.
Nem váltottam ki, mivel azt mondta a doki, hogy azt végig kell tolni (kb. 2 hét), és hó végére kaptam időpontot allergia vizsgálatra, így nem szeretném, ha befolyásolná az eredményeket.
Most Ophylosa-t használok, napi 1-2x, attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!