Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha un. Belső...

Mit csináljak ha un. Belső "árpa" van a szememben? Nemtudom hallottatok-e már róla, de ha igen irjatok h mit tehetek, nagyon fáj reggelenként már nehezen birom kinyitni a szemem!?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 08:15
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és tennék fel róla képet de nem tudok
2010. júl. 16. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
na kamon go szemészet!!!
2010. júl. 16. 08:21
 3/10 anonim válasza:

Hát pedig nagyon nehéz lesz kikerülni a szemészetet. A kisfiamnak hetekkel ezelőtt alakult ki, s ahogy elkezdte mondani, hogy fáj, azonnal elvittem az sztk-ba. Ránéztek, megvizsgálták és felírtak antibiotikumos szemcseppet és ugyanilyen kenőcsöt.

A kötőhártyája időnként bepirosodott, a szemhéja vörösen bedagadt.

A szemcseppet 1 hétig napi 5x, a kenőcsöt 2 hétig kellett használni napi 1x. Azt mondták, ha utána sem múlik, el kell vinni a Heim Pál gyerekkórházba, hogy megnyissák az árpát.

Tönkreteheti a kötőhártyát, nem játék!

2010. júl. 16. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk szemészeten van ismerősünk, ezért mikor ilyen volt valakinek nem mentünk el, hanem ő hozott kenőcsöt, meg ő mondta mit kell csinálni, de szerintem neked el kellene menni. Ha nekünk nem lett volna ő, akkor mi is mentünk volna.
2010. júl. 16. 08:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát igen, már az elején kellett volna krémet meg szemcseppet kérni.

Jó még rá a kamillateás lemosás, de NEM HELYETTESÍTI a krémet.

Ezt a kisfiú anyukájának is mondom.

2010. júl. 16. 08:44
 6/10 anonim válasza:

Megkérdeztem a kamillás borogatást az orvostól, azt mondta, hogy SZIGORÚAN TILOS!

(a kisfiú anyukája)

2010. júl. 16. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
a lemosás nem egyenlő amúgy a borogatással. Így születnek a pletykák...
2010. júl. 16. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem a tetran szemkenőcs nagyon bevált.
2010. júl. 17. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Szemészhez kell menni.

A kammillát meg el kell felejteni mert csak még jobban begyullad tőle. Sajnos ez egy olyan tévhit amit nem lehet kiírtani a köztudatból.

2010. júl. 17. 15:04
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

a múlt héten a bal szememben volt de már nem fáj és nem is piros de a szememben maradt egy kis csomó belőlelehet ebből baj? légyszi irjatok!?

itt a link a képhez:

[link]

ti is ilyenre gondoltatok?

2010. júl. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!