Kontaktlencsét lehet csak alkalmakkor használni?
Az alkalmak alatt azt értem, hogy például csak srtandon, vagy valami buliba stb. Mert én szeretnék állandó kontaktlencsét, de anyukám nem engedi, abból az okból, hogy itt nem tiszta a levegő, és könnyen fertőzést kaphat a szem. Azt nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
Különben kb 2 hónap múlva amúgy is megyek szemorvoshoz, és megkérdezem tőle is, de addig is kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. :)
Amúgy mind a 2 szemem -3.5, ha ez számít.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
15/L
Persze, semmi akadálya. Ilyenkor azonban napi viselésű kontaklencsét érdemes használni, mert a havi viselésű akkor is csak a felbontástól számított ideig használható. Strandon mondjuk pont nem praktikus, úszni nem szabad benne pont a fertőzésveszély miatt.
Egyébként szerintem annyira megszereted, hogy álladóan viselni szeretnéd majd, annyira kényelmes:-))
Köszi a válaszokat!;)
Megpróbálom anyukámat elrángatni a szemorvoshoz, hogy adjanak neki magyarázatot, bár nem lesz könnyű, mert elég sokat dolgozik...Mondjuk már az is jó lenne, ha csak alkalmakként használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!