Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért pisloghat annyira sokat?

Miért pisloghat annyira sokat?

Figyelt kérdés
A férjem folyton pislog, de nem úgy, ahogy kellene, hanem összehúzza a szemeit és többször egymás után pislog. Kérdeztem, hogy ideges-e vagy fáradt vagy esetleg fáj a szeme, de azt mondta, hogy semmi baja sincs és hogy nem tudja miért csinálja ezt. Tudja valaki, hogy ez mi miatt lehet? Nem pislogott ő mindig így, 1 éve annak, hogy így pislog.

2019. szept. 26. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Az embernek jönnek-mennek a tikkjei, szerintem ne aggódj ezen, csak szokásává válhatott úgy, hogy nem is tud róla:)
2019. szept. 27. 06:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem lehet esetleg egy reflexes idegrendszeri zavar? Ideggyógyászaton el volt már vele?
2019. szept. 27. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is reflex idegrendszeri zavara lehet, mert ő még észre sem veszi, hogy mennyire összehúzza a szemét pislogás közben. Nem volt egyáltalán orvosnál ezzel, hiába én akarom, hogy menjen ő nem, mert őt ez nem zavarja
2019. szept. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!