Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mért romlott ennyi idő alatt...

Mért romlott ennyi idő alatt a szemem? Q

Figyelt kérdés

3 hónapja kaptam szemüveget. A bal szemem 0.5 a jobb szemem 1,0. 2 napja vettem észre,hogy a jobb szemem rosszabb lett. Anya azt mondta, hogy azért romlott, mert nem hordom folyamatosan a szemüvegemet.

1. Szerintetek azért romlott, mert nem hordom a szemüveget, vagy más oka van?

2. Ennyi idő alatt romolhatott ennyit??? Vagy valami komolyabb baja van a szememnek??? MErt csak jobb szememnél van ez!! :/ FÉLEK

14/L

2010. júl. 15. 11:36
 1/5 A kérdező kommentje:

Jajj, azt elfelejtettem, hogy mínuszos (-) vagyok.

-0.5

-1,0 Válaszotokat előre is köszönöm!

2010. júl. 15. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy rosszabb lett a szemed?

---

Gyors látásromlást okoz a cukorbetegség. Egy vérvétel nem ártana.

2010. júl. 15. 11:47
 3/5 anonim válasza:
Menj el szemészhez, az a legbiztosabb! Lehet, azért romlott, mert nem hordod! Persze egyéb okokból is elképzelhető (pl. cukorbetegség tünete lehet).
2010. júl. 15. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Minuszos szem nem romlik, ha nem hordják a szemüveget.

Nem is kell folyamatosan hordani (amíg nem muszáj), mert hozzászokik, és erősebbet követel a szeme.

Lehet, hogy pont erről van szó, a kérdező megszokta a szemüveget, és anélkül már nem lát, pedig a szeme ugyanolyan.

Vagy kérdező, szemüveggel is rosszabbul látsz?

2010. júl. 15. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most az a kérdés is felmerült bennem, hogy a bélféreg a szemben van, mert elkaptam a "bacit" ma megyek vele dokihoz. És azt hallottam, hogy a féreg vakuláshoz vezet. Mi van akkor ha igaz, és nálam ez van???? Lehet hogy meg fogok vakulni, vagy csak rosszabbodni fog a szemem, és ebből már nincs visszaút??? SEGÍTSÉG!!
2010. júl. 15. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!