Egy darab nagyon apró fekete pontot látok a jobb szememmel. Ha mozgatom a szemem a pont is mozdul. Főleg világos környezetben látom. Pl: fehér falon. Szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 18:03
1/4 anonim válasza:
Nekem is van, valaki szemen bökött, azóta. Állítólag a szem belsejét alkotó zselés anyag lett picit összenyomva (sűrűbb) azon a ponton.
És nem maradandó, amit én is nagyon remélek.
Amúgy gyakran észre se veszem, de amikor igen, akkor zavar. Nem kicsit, de nagyon nem csak pont annyira hogy nem kívánom oda a pöttyöt. Illetve neked se kívánom.
Szűnjön meg a látótéri pötty! Ámen.
2/4 BrettShaw válasza:
Nekem is volt ilyen, egy ütést kapott a szemem, kb. két-három hét alatt elmúlt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat skacok. Remélem elmúlik. Akkora kb mint egy muslica vagy muslinca ki hogy hívja. Nektek is a legjobbakat!
2019. szept. 16. 12:08
4/4 anonim válasza:
Kérdező! Neked elmúlt? Nekem több ilyen pötty is van. Főleg ha az eget nézem, akkor látom. Már több éve és szerintem egyre több van. Nem hiszem, hogy elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!