Kontaktlencsét rendeltem, azonban késik az áru. Lehetőség van arra, hogy elálljak a vételtől?
A lencsebolttól rendeltem, nagyon sürgős volt, a honlapon 5-7 napot írtak, azonban már több mint két hete várok a lencsékre.
Türelmes ember vagyok, azonban a legutóbbi rendelésemnél is kb. 3 hetet vártam az egy helyett.
Meg tehetem azt, hogy lemondom a rendelést?
Felhívhatod őket és érdeklődhetsz, van-e lehetőség, amúgy meg ja, nem veszed át, 'oszt helló. Mi közük hozzá? Maradjon a nyakukon, ha ilyen faxok. Nekem fordítva szokott lenni, mindig másfél hetet ígérnek, aztán két napra rá jön az sms, hogy "kontaktlencséje megérkezett". Még valósággal ki se szállatm a kocsiból a ház előtt :) Persze ez nem panasz, de néha ez is okoz gubancot :)
Naszóval: átvenni nem kötelező, úgyhogy max ne vedd át, rendelj máshonnan.
Köszi.
Utolsó, te honnan rendelsz? Érdekelne, hogy hol ilyen gyorsak. :D
Én innen szoktam: [link]
Mindig ideér 1 héten belül. De a yukka.hu is jó.
Egyébként hívd fel őket és mondd meg hogy lemondod a rendelést mert lassúak, megteheted persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!