Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Volt már másnak is ilyen? Mi...

Volt már másnak is ilyen? Mi lehetett ez? Egyik reggel arra ébredtem, hogy az egyik szememen egy csíkban nem látok. Nagyon ilyesztő volt. Többi lent.

Figyelt kérdés
A látóteremben megjelent egy szürke csík. Bárhova néztem ott volt és kitakarta a dolgokat. Sötétben vagy csukott szemmel pedig fényes csík volt. Elmentem aznap szemészetre. Agyon vizsgáltak. Semmit nem találtak. Átküldtek másnap sűrgősséggel kórházi szemészetre is ahol jobb műszerek vannak. Ott is agyon vizsgáltak. Pupilla tágítástól kezdve minden volt. Hozzáteszem másnapra elmúlt már a csík. Nem jöttek rá mi volt. A sima szemészeten azt mondta az orvos talán üvegtest leválás ami korral járó természetes folyamat. De annyira nem vagyok még öreg. (38) a kórhazban meg azt mondták tuti nem az okozta, hanem lehet a szívemből mennek vérrögök az agyamba. Mert van egy pici billentyűhibám. A kardiológian ezen csak nevettek. Ez 1 éve volt, nem ismétlődött meg. De azóta is nyugtalanít a dolog. Volt már valakinek hasonló és kiderült az ok?
2019. aug. 25. 22:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hala Istennek nem volt meg ilyen bajom, de arra gondolok h lehet h alvaskor megnyomhattad v egy idegdet elfekudhettel. Sztem ha mas lenne jelentkezett volna.
2019. aug. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!