Mi történik velem?
Sziasztok, tudom nem ide kéne fordulnom, de nagyon beparáztam. Egyik reggel úgy keltem fel hogy a bal szemem kicsit nagyobb volt mint a másik, és volt a szemhéjamon egy dudor/csípéshez hasonló. Nem árpa, mert az piros, meg más. Szóltam anyának, ő észre se vette, csak pár nappal később, de azt mondta csípés és majd elmúlik. Az első pár napban nagyon fájt, utána, mint például most már nem fáj egyáltalán, már nem is nagy, csak a dudor maradt ott. DE! A bal szememmel távolra homályosan látok. Félek hogy valami daganat vagy nem tudom, 16 éves vagyok, Apukám 4 hónapja halt meg májrákban, a nagyapámnak is májrákja volt. Kérlek segítsetek, este szólok Anyumnak is, mivel dolgozik igy nem akarom hogy baja legyen hazafelé jövet.
Köszönöm előre is a válaszokat
Ket esetet tudod elkepzelni a rakon kivul:
1. regen is homalyosan lattal vele tavolra, csak sose probaltad letakakrni a masik szemed es ugy nezni
2. a duzzanat miatt normalis hoghy homalyosan latsz, ha egy vizbe dobsz egy kavicsot az is eltorzitja a kepet
1 év pont elég idő amúgy, hogy elromoljon a szemed, nekem is annyi idő alatt romlott el.
Valószínűleg tényleg egy egyszerű csípés van a szemeden, csak ott érzékenyebb meg véknyabb a bőr, így nehezebben gyógyul. Ne parázz annyira, olyan hülyeség ilyenek miatt, kicsit vedd lazábban a dolgokat :D
Komolyan nem értem miért nem mész el a szemeszetre? Valami gyulladás valószínű. Adnak majd rá kenőcsöt vagy cseppet.
Májrakod tuti nincs. És ez sem rák. Miért kell minjárt a legrosszabbra fondolni lláne ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!