Miért van a szemhéjam bedagadva?
Figyelt kérdés
nem olyan sürün történik ez..már nem is emlékszem mikor volt utoljára igy..de most ahogy felkeltem a szemhéjam nagyobb a normálisnál..olyan mintha viz lenne benne..
16/L
2010. júl. 13. 12:52
1/5 anonim válasza:
A szemkörnyéken gyakran látható, ha a szervezeted visszatart egy kis vizet, átmeneti, ne aggódj. Nekem is szokott lenni, nem tudom, mitől függhet, de van olyan hetem, hogy minden reggel. Fél óra múlva lelohad. Igyál teákat, kávét azok vízhajtóak. vagy gyümölcsöt. Megindul belőled a víz és eltűnik hamarosan.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sírtál álmodban? Velem sokszor előfordul, és mindig borzalmasan nézek ki utána :(
3/5 A kérdező kommentje:
tegnap este sirtam egy filmen :) hihi..
amugy köszi a válaszokat :)
2010. júl. 13. 13:09
4/5 anonim válasza:
ha gyakran van, allergia is lehet
patikában lehet kapni recept nélkül allergiára szemcseppet
5/5 A kérdező kommentje:
de nincs sürün :)
2010. júl. 13. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!