Panelkukac2410 kérdése:
Strandon a műkörmöm beleakadt vmibe és körömágyig felszakadt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem mentünk orvoshoz, mert külföldön vagyunk és nincs biztosításunk mindegy. Szóval, tegnap történt, ellátták a strandon azóta ragasztgatom, viszont most vettem észre, hogy mintha elkezdett volna “visszanőni” mert nem tudom felemelni annyira mint tegnap. Szerdán indulunk haza, menjünk vele balesetire? Nagyon félek..2019. júl. 21. 15:46
1/9 anonim válasza:
Eloszor is, ne piszkald
Masodszor, ha fertotlenitettek, akkor nem hiszem, hogy baj lehet. Menj el a kormosodhoz, szedje le ami megmaradt. Utana jobban latjatok mi a helyzet. :)
2/9 anonim válasza:
Műköröm, istenem. Minek? Azt hiszitek tetszik nekünk, férfiaknak? Nem.
3/9 anonim válasza:
Bocs, de ki mondta, hogy a ferfiak miatt csinaltatunk mukormot?... Nem minden rolatok szol.
4/9 A kérdező kommentje:
2. 3. Légyszi ne itt vitassátok ezt meg, segítségre lenne szükségem és jelenesetben nem igazán érdekel egyik nézőpont sem😅
2019. júl. 22. 09:56
5/9 anonim válasza:
Elso es a harmadik is en vagyok. Segitettem, szivesen 😅
Maskor figyelj oda jobban a kormodre
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor😅😅😅😅🤦♀️🤦♀️❤️❤️
2019. júl. 22. 15:20
7/9 anonim válasza:
Akkor én csak a 2. lehetek.
Csajok, de mi is látjuk, taszít.
8/9 anonim válasza:
Mindig fertőtlenítsd le ez nagyon fontos. Ragaszd le hogy ne érjen hozzá semmihez és ne történjen újabb baleset viszont fontos hogy hagyd a levegőn is picit hogy száradjon. A nedves meleg környezet jó táptalaj gombának baciknak. Plusz ha kicsit kiszárad kevésbé fáj. Nem tudom mennyire vérzett milyen állapotban van. Tapasztalatból mondom, hogy itthon a balesetin annyit csinálnak vele hogy letépik az egészet lelocsolják betadinnal és bekötözik. Ha nem fáj nagyon és nem csúnya akkor hagyd békén annyi hogy fertőtlenítsd
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, pontosan ez történt, tegnap elmentünk a balsebre egy igazán tajparaszt, bunkó dokihoz volt szerencsénk:DD amúgy fertőtlenítés az megvolt, sósvízben elég sokat volt (anyukám eü-s lekezelte ezen kívül pluszba).
2019. júl. 27. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!