Bokatörés után mennyi idő után kapok járógipszet?
Nekem 3 hetig volt fekvő és 6 hetig jaro gipszem lesz most. Két helyen tort a bokam. De készülj ra hogy a jarogipszben se tudsz úgy menni mint egyébként. A sarok miatt hatalmas a gipszem és egyelőre ezzel is csak mankozni tudok picit terhelve a gipszelt lábam.
Az orvos is azt mondta higy járhatok de nem sokat..
Hátha valakinek még aktuális lesz 😁
Első kontrollon nem kaptam járó gipszet, 2 hét múlva újra kontroll volt, itt sem kaptam annyi volt, hogy lecsereltek könnyítettre. Majd megint 2 hét múlva kontroll, itt teljesen megszabadultam a gipsztol, csak egy rögzítot kaptam. Nem volt könnyű újra járni, az első 3 napban meg használtam a mankót. Aztán már nélküle csiga léptékben, kB 2 hétig hordtam meg a rögzítőt aztán elengedem. Viszont olyan 2 hónapig durván dagadt a lábam, mint egy elefántnak :D de mára már tökéletes, mintha misem történt volna, az időt negerzi de nem veszes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!