Égési sérülést hogyan kezeljek?
Figyelt kérdés
Megégettem a karom hajsütővel és hólyagos lett. Pontosan hogyan lehet kezelni? Ki kell szúrni a hólyagot? Kell valamilyen krémet használni?2019. jún. 21. 13:53
2/7 anonim válasza:
Ha kiszúrod,magaddal szúrsz ki...
Hideg vizes borogatás jó rá.
3/7 anonim válasza:
Nehogy kiszúrd ne legyél már hülyd ez nem vizholyag kiszúrod elfertőzödhet
4/7 anonim válasza:
Megmutathatnád orvosnak, egyébként hűteni kell meg krémek is vannak pantheon vagy vmi aloeverás
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet normálisan is válaszolni nem kell egyből lehülyézni. Több oldalon is azt olvastam hogy ki kell szúrni, ezért kérdeztem.
2019. jún. 21. 14:19
6/7 anonim válasza:
Ne szúrd ki! Nekem a forró olaj csapódott rá, majd két nap múlva véletlenül felszakad az egyik hólyag. Annyira fájt, hogy még a betadine-tól is ordítottam, és a mai napig ott a sötét folt a kezemen (kb. 3 hónap). Ahol nem
szakad fel a hólyag, nyomtalanul eltünt a helye is. A Pantheol nagyon jó rá, sokat enyhít a fájdalmon.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2019. jún. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!