Törés meggyógyulhatott egy hét alatt, vagy csak nagyon kicsi lehetett?
Figyelt kérdés
Röntgenezve volt.2019. jún. 20. 19:48
1/15 anonim válasza:
Ha valóban van törve a csont, akkor kizárt, hogy egy hét alatt rendesen összeforrjon. Az lehet, hogy már nem fáj, nem érzékeny, mert a duzzanat lejjebb ment, de ettől még nem gyógyult be.
Amúgy ha készült röntgen, akkor pontosan lehet tudni mekkora és milyen kiterjedésű törésről van szó.
Be lett gipszelve?
2/15 anonim válasza:
Nekem kisebb törésem volt, 6 hét alatt forrt össze.
3/15 A kérdező kommentje:
Attól ugye nem kell tartanom, hogy rendellenes helyzetben marad? Mert se nem fáj, mozgatni, terhelni is tudom a karomat, mindent tudok. De rendellenesen áll, nagyon.
2019. jún. 20. 23:19
4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok ijedve, hogy ilyen marad, az orsócsont tört el...
2019. jún. 20. 23:20
5/15 anonim válasza:
Ha rendellenesen áll, akkor fogod a papírokat, amit kaptál és elmész egy orvoshoz, nézzen meg. Ha rosszul forr össze, azt csak műtéttel lehet helyrerakni.
6/15 anonim válasza:
2. vagyok, nekem is orsócsont tört el, 6 hét volt csak a törés, összesen 4 hónapig jártam kezelésekre, mert nem tudtam kinyújtani a karom. Kicsit görbe maradt.
7/15 A kérdező kommentje:
Én sem tudom kinyűjtani, meg görbe. De nem fáj, tudom használni... De nagyon rendellenes helyzetben van...
Múlt hét péntek este törtem el.
2019. jún. 21. 16:07
8/15 anonim válasza:
Jaj, az még nagyon korai. Hónapok is lehetnek majd! De begipszelték gondolom?! Nekem 2 hónapig folyamatosan fájt az orsócsont törésnél.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem kellett gipszelni. Írtak fel gyógyszereket, meg mondták, hogy kössem fel kendővel és pihentessem.
2019. jún. 21. 20:46
10/15 A kérdező kommentje:
De nagyon aggaszt, hogy jól ko van csavarodva... Na mindegy... Így is lehet használni, meg jó lesz, de gáz...
2019. jún. 21. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!