Létezik olyan, hogy ferde farokcsont?
Nagymamám 60 évig élt törött farokcsonttal, most vette észre egy csontkovács.
Estél fenékre valaha? (nagymamám kislánykorában, egy ideig nagyon fájt de aztán elmúlt, később jöttek elő a "tünetek")
Életembe már biztos estem seggre, viszont mostanában nem és most kezdett el fájni ami kicsit fura. Ha nem múlik csináltatok egy röntgen.
Köszönöm a választ.
Foglaljuk össze:
Orvosok megállapították, hogy gerincferdülésed van, a farokcsont is a gerinced része, de szerinted ez más.
Erre jön a csontkovács aki kézrátétellel meg tudja állapítani, hogy 60 éve elesett valaki. Ez olyan, mitha azt mondanám 60 éve egy vasárnap túl sokat ettél :D
Nem kézrátétellel.
Meghallgatta a panaszokat, megvizsgálta a nagymamámat, be is nyúlt (hogy érezze a farokcsontot) aztán közölte: "maga fenékre esett"
Egy falusi néni volt, lenyűgözően nagy anatómiai tudással, amit hosszú évek alatt gyűjtött.
Orvosok megállapították, hogy gerincferdülésed van, a farokcsont a gerinc vége, minden gerincferdülés a csípő hibájából alakul.
Gondolom a gerincferdüléssel nem akarsz foglalkozni és most kitalált bajokat akarsz kezeltetni. De hogy? Begipszeled a farokcsontod?
Erre a falusi nénire kíváncsi lennék aki ha jól értem fenékbe feldugja a kezét, és úgy állapítja meg, hogy el van-e törve.
Kedves utolsó: neked is így állapították meg?
Kedves 7-es, téged nőgyógyásznál/urológusnál is 5 méterről vizsgált meg, távcsővel?
Képzeld, valahogy hozzá kellett férni a gerinc végéhez, hogy a helyére pattintsa.
A száján keresztül nem nyúlhat be, bicskával sem vághatja fel a hátát hogy hozzáférjen, szóval...?
Hülye.
Kiégtem.
Nem tudom ki a butább.
Én, hogy az esetleg kamu sztori érdekel.
Te, hogy a fenekedbe turkál egy falusi néni.
Vagy a perverz falusi néni
:D
A csontkovácsolás sarlatánság, ha el van törve valamid azt nem lehet helyre pattintani, össze kell fornia.
Ha nincs eltörve, akkor a farokcsont nem tud mozogni, a csigolyák születéskor összenőnek.
:D
És jó emlék amúgy?
Neten fent van? vagy akárkit nem vállal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!