Meddig számíthatok még hátfájdalomra?
4 napja elég erős ütést kaptam több helyre, de a leglényegesebb most a hátam. Nem bírtam mozogni, jobb lábam-kezem fájt minden mozgásnál, egy napig sánta voltam. A lábam mostanra már teljesen helyrejött de még a kezem zsibog, ha eröltetem, még sebességet is nehezemre esik váltani vele.
A hát fájdalmam miatt az oldalamra se tudtam fordulni, mostanra annyiban javult, hogy kissebb mozdulatokat eltudok már végezni, de teljesen behajlítani a hátam, vagy hirtelen felállni képtelen vagyok fájdalomérzet nélkül.
Mennyi idő míg teljesen helyrejövök?
Orvos látott? Mert így ebből nem tudni, milyen sérülést szerezhettél a hátadra, az oké, hogy ütés, de ez sok különböző dolgot okozhatott a csigolyarepedéstől kezdve a vérömlenyig.
Egyébként egy sima zúzódás is tud napokig fájni, főleg, ha érzékeny helyet, ideget ért.
Jó kondiba voltam, most mint egy vénember...
Egy nyamvadt felülést nemtudok megcsinálni, ha ülök le óvatosan, ha állok szintén. Remélem helyre jövök
Félve írtam az edzést. Mivel 0 sport múltad van, így többet ártanál az edzéssel. Az elméleti részét évek alatt tudnád behozni.
A felülést elfelejtheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!