Benőtt köröm kezelése debrecenben hol és mennyiért?
Benőtt körmöm szeretném eltávolítattni a lábujjamról.
vagy fél éve oszonyatosan belerúgtam éjjel az ágy lábába, és ebből alakult ki, saját magam próbáltam kezelni, nem sikerült.
Kérdésem az lenne azokhoz, akik átestek már iyen beavatkozáson, hogy mi a különbség a sima szikés beavatkozás és a lézeres kezelés között?
Árban a szikés 12ezer körül van itt debrecenben, a lézeres pedig 30 ezer.
Megéri a felérat? gyorsabban gyógyul a lézeres beavatkozás?
Esetleg olyen hely debrecenben ahol volt már jó tapasztalat?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
azzal kezdtem, de arról nemiganzán írnak, hogy mi a különbség a két eljárás között. annyit talán láttam, hogy a lézeres műtét kevesebb fájdalommal jár.
Mindkét kezeléshez találtam telefonszámot debrecenben. itt a kérdés az kinek mi a véleménye a két eljárásról.
Nekem a legfontosabb a gyógyulás, hogy minél hamarabb terhelhető éegyen a lábam.
Bringával járok munkába, heti 2-3 súlyzós edzés + heti 2 alkalom kettlebell edzés. Emelett nekem nem mindegy, hogy 2 vagy akár 4-5 hétre esek el ezektől :/
Szikével csak ideiglenes gyógyulást érsz el, amikor kivágják a benőtt részt, az visszanő.
Lézeres eljárásnál viszont a körömtermelő sejtek egy részét elégetik, ezért onnan már nem tud köröm nőni.
Nekem 30 év szenvedés után ez hozott megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!